Teamet

Ezinne Athletics logo
Ezinne Okparaebo

Ezinne Okparaebo

Gründer og eier av Ezinne Athletics

Ezinne er norsk friidrettsutøver og er Norges raskeste kvinne gjennom tidene. Det var som elev på Haugen skole at interessen for sprint oppstod. Hun slo gjennom i norgestoppen i 2005 og representerer IL i BUL. Ezinne har deltatt i tre OL. Hun er Norges raskeste kvinne gjennom tidene og norsk rekordholder på 60 meter, 100 meter og 200 meter. Ezinne har studert markedsføring ved Handelshøyskolen BI. Hun er en positiv, ambisiøs og målrettet dame.

Frøydis Kuhne Johansen

Prosjektleder

Frøydis har en fersk utdannelse fra Handelshøyskolen BI innenfor entreprenørskap og økonomi. Hun er ei fremoverlent dame som liker å tenke muligheter og potensialer, forvalte og utvikle forretning. Hun er også opptatt av personlig utvikling og få frem ressursene i mennesker.

Ezinne Athletics - Juliet Okparaebo - teamet

Juliet Okparaebo

Daglig leder

Juliet er moren til Ezinne og fungerer som mentor for jentene på trening. Juliet er utdannet vernepleier og er grunnlegger av Acharugo Dancing Group. Hun er en målrettet og hardtarbeidende dame.

Våre trenere

Trener Ezinne Athletics - Karoline Weea Johansen

Karoline Weea Johansen

Jeg heter Karoline Weea Johansen og er 20 år. Jeg har et fint blikk og flink til å gi tilbakemeldinger. Opptatt av hver enkelt. Jeg er også opptatt av at treningen skal være lystig og morsom. Jeg er rolig men har også mye godt humør. Tidligere har jeg være trener i Ski IL friidrett.

Angelika Okaparebo

Angelika Okparaebo

Jeg heter Angelika Okparaebo, er 20 år og driver med fridrett, sprint og lengde. Jeg studerer Pedagogikk ved universitetet i Oslo. Som person og trener er jeg inkluderende, bestemt og liker å tilpasse treningsopplegget etter utøvernes evner og interesser.

Trener Ezinne Athletics - Yusra Hasan

Yusra Hasan

Mitt navn er Yusra Hasan, er 22 år gammel og jeg jobber på furuset forum som ungdomsleder og nå jobber jeg også som trener i Ezinneathletics.