Teamet

Ezinne Athletics logo
Ezinne Okparaebo

Ezinne Okparaebo

Gründer og eier av Ezinne Athletics

Ezinne er en norsk friidrettsutøver og er Norges raskeste kvinne gjennom tidene. Det var som elev på barneskolen at interessen for sprint oppstod og talentet ble oppdaget. Ezinne slo gjennom norgestoppen i 2005, og har deltatt i tre OL. Hun har tatt Norgesrekord på 60 meter, 100 meter og 200 meter. Ezinne har studert markedsføring ved Handelshøyskolen BI. Hun er samfunnsengasjert, og ønsker å bruke sin egen plattform til å bidra positivt. Hun er svært målrettet og ambisiøs, og har en stor dose positivitet. Hun er et godt forbilde for unge jenter.

Frøydis Kuhne Johansen

Prosjektleder

Frøydis har en fersk utdannelse fra Handelshøyskolen BI innenfor entreprenørskap og økonomi. Hun er ei fremoverlent dame som liker å tenke muligheter og potensialer, forvalte og utvikle forretning. Hun er også opptatt av personlig utvikling og få frem ressursene i mennesker.

Ezinne Athletics - Juliet Okparaebo - teamet

Juliet Okparaebo

Daglig leder

Juliet er daglig leder, og er også mentor for jentene på trening. Hun er utdannet vernepleier og jobber med som dette ved siden av Ezinne Athletics. Juliet er grunnlegger av den nigerianske dansegruppen Acharaugo Dancing Group, som bidrar til bevaring av den nigerianske kulturarven, samt integrering i det norske samfunnet. Hun er moren til Ezinne og hennes søsken. Juliet er en raus, engasjert, målrettet og hardtarbeidende kvinne.

Våre trenere

Trener Ezinne Athletics - Karoline Weea Johansen

Karoline Weea Johansen

Karoline er 20 år og har allerede rukket å være trener i Ski IL friidrett, før hun begynte som trener i Ezinne Athletics. Hun er opptatt av å se enkeltindividet og gi jentene tilbakemeldinger som de kan vokse og utvikle seg på. Hun fokuserer på at treningene skal være lystig og givende. Som person er hun rolig, med et godt humør.

Angelika Okaparebo

Angelika Okparaebo

Angelika er 20 år og driver med friidrett, sprint og lengde. Hun studerer pedagogikk ved Universitetet i Oslo. Som person og trener er hun inkluderende, tydelig og liker å tilpasse treningsopplegget etter utøvernes evner og interesser. Angelika er yngstesøsteren til Ezinne.

Trener Ezinne Athletics - Yusra Hasan

Yusra Hasan

Yusra er 22 år og jobber som ungdomsleder på Furuset Forum. Hun ble engasjert i Ezinne Athletics og jobber som trener her også. Som person og trener er Yousra positiv og pålitelig. Hun er flink til å se hver enkelte og har hjelper utøverne til å yte sitt beste.