EA Youth Leadership Academy

Oppstart 22. april 2024

EA Youth Leadership Academy

Ezinne Athletics introduserer med stolthet EA Youth Leadership Academy, vårt eget banebrytende lederprogram spesielt utviklet for jenter i ungdomsalderen.

EA Youth Leadership Academy er mer enn bare et kurs; det er en investering i unge jenters fremtid. Programmet er nøye konstruert for å utstyre deltakerne med essensiell kunnskap og ferdigheter som vil tjene dem gjennom livet. Ved å delta, vil jentene få tilgang til et bredt spekter av temaer, fra personlig utvikling og lederskap til teamarbeid og kommunikasjon, alle formidlet av inspirerende og erfarne kursholdere.

Vår visjon er å skape et miljø der unge jenter kan vokse, lære og utvikle seg til å bli selvsikre individer som er klare til å møte fremtidens utfordringer. Gjennom deltakelse i EA Youth Leadership Academy, vil jentene ikke bare utvikle viktige livsferdigheter, men også bygge et nettverk av likesinnede som kan støtte dem gjennom deres personlige og profesjonelle liv.

Programmet kulminerer i en feirende diplom-seremoni, hvor deltakernes prestasjoner og fremgang anerkjennes. Dette er ikke bare en anerkjennelse av det de har lært, men også en feiring av deres potensial og de mulighetene som nå ligger foran dem.

Oppstarten er satt til 22. april 2024 og vi ser frem til å ønske en ny gruppe unge aspirerende ledere velkommen til EA Youth Leadership Academy. Dette er starten på en spennende reise, og vi er beæret over å kunne spille en rolle i å forme fremtidens ledere.

Dette initiativet har blitt en realitet takket være generøs støtte fra Eivind Astrups Allmennyttige Stiftelse og Anthonstiftelsen, som begge har anerkjent viktigheten av å investere i de unges mestring og muligheter.

For mer informasjon og påmelding, besøk vår nettside eller kontakt oss direkte.