Teamet

Ezinne Athletics logo

Ezinne Okparaebo

Gründer og daglig leder av Ezinne Athletics

Ezinne er en norsk friidrettsutøver og er Norges raskeste kvinne gjennom tidene. Det var som elev på barneskolen at interessen for sprint oppstod og talentet ble oppdaget. Ezinne slo gjennom norgestoppen i 2005, og har deltatt i tre OL. Hun har tatt Norgesrekord på 60 meter, 100 meter og 200 meter. Ezinne har studert markedsføring ved Handelshøyskolen BI. Hun er samfunnsengasjert, og ønsker å bruke sin egen plattform til å bidra positivt. Hun er svært målrettet og ambisiøs, og har en stor dose positivitet. Hun er et godt forbilde for unge jenter.

Ezinne Athletics - Juliet Okparaebo - teamet

Juliet Okparaebo

Administrativ leder

Juliet er daglig leder, og er også mentor for jentene på trening. Hun er utdannet vernepleier og jobber som dette ved siden av Ezinne Athletics. Juliet er grunnlegger av den nigerianske dansegruppen Acharaugo Dancing Group, som bidrar til bevaring av den nigerianske kulturarven, samt integrering i det norske samfunnet. Hun er moren til Ezinne og hennes søsken. Juliet er en raus, engasjert, målrettet og hardtarbeidende kvinne.

Våre trenere

Chiamaka Okparaebo

Chiamaka er 28 år, har en Bachelor i pedagogikk og er sertifisert personlig trener. Hun er en norsk friidrettsutøver som spesialiserer seg i tresteg, og har blant annet NM gull i tresteg fra 2015. Chiamaka trener på IL BUL, og er hovedtrener for EA-jentene. Hun er en positiv og utadvendt person som brenner for å hjelpe mennesker med å nå deres mål. For henne handler idrett om å ha det gøy, samt styrking av sjel, sinn og kropp. Som trener er hun opptatt av at alle blir sett og hørt uavhengig av hvilket nivå man er på. Idrett er for alle!

Nkemdilim Okolo

Nkemdilim er 17 år, og studerer businesslinjen på videregående skole. Hun er en tidligere EA-jente, og bestemte seg for å bli en trenerassistent for EA.

Kawsica Rashasingham

Kawsica er 17 år, og studerer BYSK på videregående skole. På fritiden spiller hun håndball, og arrangerer konserter og festivaler. Hun er en tidligere EA-jente, og bestemte seg for å bli en trenerassistent for EA.

Edith Meek

Edith er 21 år og studerer internasjonale studier ved UiO. Hun har trent friidrett i åtte år og gått på toppidrettslinje. Hun har tatt Norsk Friidretts Ung: Leder- kurs og flere ungdomsleder-kurs i MOT. Edith har også vært prosjektleder for Brobyggerstafetten. Hun tror på idrett som arena både for styrking av individer og fellesskap.

Belinda Addae Mensah

Belinda er 24 år, og har en Bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Akkurat nå studerer hun Master.