Teamet

Ezinne Okparaebo

Gründer og daglig leder av Ezinne Athletics

Ezinne Okparaebo, Norges raskeste kvinne gjennom tidene. Med imponerende deltakelse i hele tre olympiske leker har hun vist enestående utholdenhet og lidenskap for idretten. Okparaebo innehar både Norgesrekorden på 60 og 100 meter sprint. Ved siden av sin suksess på banen har Ezinne oppnådd en utdannelse innen markedsføringsledelse. Hun er ikke bare en inspirasjon på banen, men også en rollemodell utenfor den. Med sitt varme vesen og engasjement for å støtte og motivere unge utøvere, er Ezinne et sentralt forbilde for alle som er en del av Ezinne Athletics.

Ezinne Athletics - Juliet Okparaebo - teamet

Juliet Okparaebo

Administrativ leder

Juliet, Administrativ leder hos Ezinne Athletics, går langt utover sin rolle som en mentor for jentene på trening. Med sin bakgrunn som vernepleier, balanserer hun sin tid ved å jobbe i feltet ved siden av sitt engasjement med Ezinne Athletics. Som grunnlegger av den nigerianske dansegruppen Acharaugo Dancing Group, er Juliet lidenskapelig opptatt av å bevare den nigerianske kulturarven og fremme integrering i det norske samfunnet. Ikke bare er hun en inspirerende leder og en støtte for sine barn, inkludert Ezinne, men hun er også kjent for sin raushet, engasjement, målrettethet og hardt arbeid

Våre trenere

Chiamaka Okparaebo

Chiamaka har en Bachelor i pedagogikk og er en sertifisert personlig trener, og bringer en imponerende bakgrunn til bordet. Som en norsk friidrettsutøver, spesialiserer hun seg i tresteg og kan skryte av et NM-gull fra 2015. Mens hun selv trener på IL BUL, er hun også den hovedansvarlige treneren for EA-jentene. Med sitt solfylte vesen og lidenskap for å hjelpe mennesker med å nå sine mål, er Chiamaka en inspirerende kraft. Hun ser idrett som mer enn bare konkurranser – det handler om glede og å styrke kropp, sinn og sjel. Som trener er hennes fokus å sikre at alle føler seg sett og hørt, uavhengig av ferdighetsnivå. For Chiamaka, er idrett for alle, og hun er fast bestemt på å gjøre en positiv forskjell i hver enkelts reise.

Ida-Louise Øverland

Ida- Louise, en dedikert student ved Universitetet i Oslo (UiO), er ikke bare opptatt av akademisk dyktighet, men også av sin lidenskap for friidrett. Som en fremtredende utøver som representerer landslaget, har hun deltatt i den prestisjetunge Paralympics i Tokyo 2020, hvor hennes styrke og utholdenhet har imponert mange. Ida har spesialisert seg i de raske sprintøvelsene, inkludert 100m, 200m og 400m, der hennes imponerende ytelse har gjort henne til et navn å huske.

Men Ida er ikke bare opptatt av sin egen suksess på banen; hun brenner også for å gjøre idretten til en plattform for glede og inkludering for alle. Hun ser på idrett som mer enn bare konkurranser, men som en kilde til fellesskap, mestring og glede.

Hadija Cham

Hadija, med en bakgrunn som tidligere deltaker hos Ezinne Athletics, har hun nå tatt på seg rollen som trenerassistent hos Granstangen, og har blitt ferdig med videregående skole.  Hadija er lidenskapelig opptatt av friidrett og har erfaring med å være en del av et treningsmiljø som fremmer både fysisk og personlig vekst. Som trenerassistent er hun dedikert til å støtte og veilede utøverne på Granstangen, og hun ser på denne rollen som en mulighet til å dele sin lidenskap og kunnskap med andre.

Edith Meek

Edith er student ved Universitetet i Oslo, der hun studerer internasjonale studier. Ved siden av sine akademiske forpliktelser har Edith også dyrket sin lidenskap for friidrett i åtte år. Gjennom å ta Norsk Friidretts Ung: Leder-kurs og flere ungdomsleder-kurs i MOT, har Edith bevist sitt engasjement for å styrke både seg selv og andre i idrettsmiljøet. Som prosjektleder for Brobyggerstafetten har hun også demonstrert sitt lederskap og organisatoriske ferdigheter, og har bidratt til å skape meningsfulle og inkluderende idrettsbegivenheter. Edith tror sterkt på idrettens kraft som en arena for både personlig vekst og fellesskapsbygging, og hun er fast bestemt på å fortsette å bruke sin lidenskap og sitt engasjement for å skape positive endringer både på og utenfor idrettsbanen.

Romadi Tesfay

Romadi, med en bakgrunn som tidligere deltaker hos Ezinne Athletics, har nå påtatt seg rollen som trenerassistent hos Granstangen mens hun går på studiespesialisering på videregående skole. Hun er en sosial og utadvendt person som trives med å samarbeide med både unge og voksne, og har en lidenskap for å hjelpe andre på best mulig måte. Romadis evne til å kommunisere effektivt gjør at barna på trening føler seg komfortable med å stille spørsmål og be om hjelp. Hun legger stor vekt på å skape et godt og trygt miljø under treningene, og dette er noe som betyr mye for henne

Malin Thoresen

Malin Thoresen er på vei til å bli lærer innen fagene matematikk, norsk og kroppsøving. Med sin lidenskap for både undervisning og idrett, kombinerer hun begge disse interessene mens hun forbereder seg til en karriere i utdanningssektoren. Malin har selv drevet med friidrett i syv år, og selv om hun la opp for noen år siden, bærer hun med seg verdifull erfaring og kunnskap fra sin tid som utøver. Som en engasjert trener ser Malin på idrett som mer enn bare fysisk aktivitet – hun ser det som et kraftig verktøy for å bygge mestring og selvtilitt hos unge utøvere. Gjennom sin erfaring og forståelse for idrettens betydning, er hun dedikert til å veilede og inspirere utøverne sine til å oppnå sitt fulle potensiale, både på og utenfor banen.